Congress Courtyard

A zoom in on the image allows us to read the play established by modelling of the terrain and the vegetation volume that suggest the spatiality defined, also determined by the views of the courtyard from the inside of the building.

  • Production date: 10/05/1963
  • Designers (main authors): BARRETO, António Facco Viana, TELLES, Gonçalo Pereira Ribeiro
  • Contributors (co-authors): FCG – Serviço de Projectos e Obras
  • Project phase: Do projeto de execução à obra (1963-1969)
  • Identifier: PT FCG FCG:SPO-S015/01-DES01121

In order to consult the original version of this document you should contact the Gulbenkian Archives by e-mail [email protected] and refer the document´s ID

Cookies settings

Cookies Selection

The Calouste Gulbenkian Foundation uses cookies to improve your browsing experience, security, and its website performance. The Foundation may also use cookies to share information on social media and to display messages and advertisements personalised to your interests, both on our website and in others.